Εγγραφή στην Ομάδα

«Διαχείρισης ιστοσελίδας Ειδομένης »

idomeni web team

 

H ομάδα διαχείρισης της ιστοσελίδας της Ειδομένης, στην προσπάθειά της να προσφέρει το καλύτερο αποτέλεσμα προβολής και προώθησης του τόπου μας μέσα από τον ιστότοπο www.idomeni.gr, αναζητεί συνεργάτες-εθελοντές για να πλαισιώσουν τη ομάδα μας και να συνεισφέρουν στην προσπάθεια ανάδειξης της Ειδομένης.

Η αναζήτηση αφορά άτομα που έχουν κοινό παρανομαστή την αγάπη και τη νοσταλγία για τον τόπο μας, την ανησυχία ότι πρέπει να δραστηριοποιούμαστε ώστε να μη λησμονηθεί ο τόπος αυτός και τις απαραίτητες γνώσεις χρήσης υπολογιστών και διαδικτύου.

Άλλα στοιχεία που θα αποτελούσαν χρήσιμα εργαλεία για την ομάδα μας θα ήταν η δυνατότητα συγγραφής κειμένων (αρθρογραφία ή ρεπορτάζ) καθώς και η λήψη φωτογραφιών και Video.

Η επικοινωνία θα πραγματοποιείται μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (e-mail). Στείλτε, λοιπόν, τις εκδηλώσεις ενδιαφέροντός σας για την ενσωμάτωσή σας στην ομάδα διαχείρισης της ιστοσελίδας της Ειδομένης καθώς και ερωτήματα αλλά και απορίες που αφορούν την ομάδα μας στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση idomenai@gmail.com.

Θα χαρούμε να εμπλουτίσουμε το ανθρώπινο δυναμικό της ομάδας μας με νέους συνεργάτες.

 

 

  • Φόρμα για Συνεργάτες                          

Για φόρμα εγγραφής Συνεργατών  κλικ εδώ

 

 

  • Φόρμα για Φίλους

Για φόρμα εγγραφής φίλων κλικ εδώ

 

 

 


Ενσωματωθείτε στην ομάδα μας ωστε να προσφέρουμε όλοι μαζί

 

by idomeni web team copyright 2011