Λίγα λόγια για την προσπάθειά μας

 

H ομάδα διαχείρισης Ιστοσελίδας Ειδομένης (Idomeni web team), που ασχολείται με την προώθηση της Ειδομένης μέσα από το διαδίκτυο, ευαισθητοποιημένη από το υπαρκτό πρόβλημα της οικονομικής κρίσης και της ανέχειας των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, αποφάσισε να προσφέρει, στο βαθμό που μπορεί, μία χείρα βοηθείας στο συνάνθρωπο.

Έχοντας ως οδηγό την περιβαλλοντική μας ευαισθησία και την αποτροπή της μόλυνσης, σκεφτήκαμε να εκκινήσουμε μια δράση με σκοπό την προστασία του περιβάλλοντος της περιοχής μας αλλά και την ωφέλεια των οικονομικά αδύνατων συνανθρώπων μας.

Η ενέργεια αυτή εστιάζεται στα έπιπλα και στις ξυλοκατασκευές, που κάποιοι θεωρούν άχρηστες και τις προορίζουν για απόρριψη τους στον περιβάλλοντα χώρο. Εδώ παρεμβαίνει η ομάδα μας, αναλαμβάνοντας την παραλαβή επίπλων και ξυλοκατασκευών από το χώρο σας και τη μεταφορά τους σε αποθήκη ξυλουργείου στην Ειδομένη. Εκεί, έπειτα από έλεγχο των αντικειμένων, προβαίνουμε σε επισκευή, συντήρηση και διάθεσή τους σε όποιον τα έχει ανάγκη εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

Έτσι άτομα που δεν έχουν οικονομική δυνατότητα προμήθειας επίπλων θα μπορούν να προμηθεύονται από εμάς τα διαθέσιμα έπιπλα, ενώ ταυτόχρονα θα αποτρέπουμε τη μόλυνση του περιβάλλοντος και τη συσσώρευση ογκωδών αντικειμένων στους σκουπιδότοπους.

Θέλουμε να διαδώσουμε την προσπάθειά μας τόσο στον τόπο μας όσο και στην ευρύτερη κοινωνία του δήμου Παιονίας, βασιζόμενοι πάντοτε στην εθελοντική προσωπική εργασία, ευαισθητοποιώντας τους συνανθρώπους μας στην ιδέα της ανακύκλωσης επίπλων.

 

Κι αν αναρωτιέστε γιατί όλα αυτά, τότε θα καταλάβετε ότι η ομάδα μας με αυτόν τον τρόπο δείχνει την οικολογική της ανησυχία και αναδεικνύει το κοινωνικό της πρόσωπο. Γι’ αυτό, λοιπόν, όλες οι προσφορές σας είναι αποδεκτές από την Ομάδα διαχείρισης Ιστοσελίδας Ειδομένης.

 

                                                                            Από την Ομάδα Διαχείρισης

                                                                                 Ιστοσελίδας Ειδομένης

 

                                                         Copyright  2014  Designed by idomeni web team